Barahonda
Vinařství Barahonda je obklopeno sto let starými vinicemi. Vinařství se může pochlubit specifickými tvary roviny se symetrickými liniemi. Vinařství je postaveno z tradičních materiálů a je obklopeno vinicemi, poskytující cennou surovinu. Uvnitř budovy můžete navštívit moderní vinařské centrum, dále ochutnat místní produkty, rozjímat nad okolní krajinou a zároveň si vychutnat vynikající jídlo v restauraci v horním patře. V Barahondě se vyrábějí vyvážená a expresivní vína plná barev a chutí. Jde o komplexní víno, které svojí osobností každý rok dosahuje cen a ocenění s vysokým skóre od nejlepších vinařských kritiků na světě.
Rodina Candelů – čtyři generace vášně k vínu. Kolem roku 1850 Pedro Candela Soriano začal v malém množství lokálně vyrábět a prodávat víno. V roce 1925 Antonio Garcia Candela získal malou vinici. Následně bylo vinařství vedeno Antoniem Candelou Povedou, díky kterému vinařství v průběhu let rostlo a rozvíjelo se. V dnešní době jeho dva synové Antonio a Alfredo převzali kormidlo a starají se o vinařství a rodinné majetky. Z malé místní firmy se stalo moderní vinařství, které produkuje kvalitní vína, vysoce ceněné na mezinárodních trzích. Rodina Candelů žila celý život vínem a Barahonda je výsledkem této vášně.